Een fiets kopen doet u bij het Wiel Lelystad

Welkom bij onze vernieuwde website. Nu met meer mogelijkheden en nog steeds dezelfde goede service als dat je van ons gewend was. We zijn al 24 jaar gespecialiseerd in verkoop, onderhoud en reparatie van (elektrische) fietsen. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. We realiseren hoe belangrijk de fiets voor onze klanten zijn. Daarom behandelen wij elke fiets met de grootste zorg. Met onze persoonlijke service verzekeren wij u dat uw rijwiel in optimale conditie is na een bezoek aan onze winkel.

Fiets kopen

Bij het kopen van een nieuwe fiets kunt u met een aantal aspecten rekening houden. Bijvoorbeeld met de voorkeur van een kleur, maar ook met betrekking tot het model. In ons aanbod fietsen zijn alle modellen beschikbaar en is er volop variatie in kleuren. Gaat u een fiets kopen, dan zijn naast de kleur en het model meer mogelijkheden om rekening mee te houden, zoals bijvoorbeeld de praktische kant. Zo zijn er fietsen met voordragers en bagagedragers, maar kunt u ook een fiets kopen met alleen een voorrek en zonder bagagedrager. Hetzelfde geldt voor een eventuele voorkeur bij het kopen van een fiets met versnellingen of om uit een goedkoper model te kiezen dat alleen over een terugtraprem beschikt. Komt u er niet uit? Schroom dan niet om contact op te nemen met 1 van onze fiets specialisten, zij helpen u graag verder.

‚ÄčTot slot

Bij het bestellen van een nieuwe fiets is het belangrijk om met een aantal punten rekening te houden, namelijk de lichaamslengte, de kledingmaat en de leeftijd van de fietser. Wij hebben fietsen te koop voor iedere leeftijd. Kijk als eerste naar de lichaamslengte van de persoon die de nieuwe fiets in ontvangst neemt. Het is belangrijk dat de fietser met zijn of haar voeten bij de grond kan.

Naast de lichaamslengte geven de kledingmaat en de leeftijd ook een goede indicatie van de juiste inchmaat. Wilt u een nieuwe fiets kopen, bekijk dan hieronder de uitgebreide specificaties om de juiste inchmaat te selecteren:

  • 12 inch: 2-4 jaar + lichaamslengte 95 cm
  • 14 inch: 3-5 jaar + lichaamslengte 100 cm
  • 16 inch: 4-6 jaar + lichaamslengte 105 cm
  • 18 inch: 5-7 jaar + lichaamslengte 110 cm
  • 20 inch: 6-8 jaar + lichaamslengte 115 cm
  • 22 inch: 7-9 jaar + lichaamslengte 122 cm
  • 24 inch: 8-12 jaar + lichaamslengte 130 cm
  • 26 inch: 10-14 jaar + lichaamslengte 145 cm
  • 28 inch: 12+ jaar + lichaamslengte 145+ cm

Wij wensen u alvast veel fietsplezier!